Facility Open Zeilregatta 2016

Team The Support Factory tijdens de Facility Open Zeilregatta 2016

Team The Support Factory tijdens de Facility Open Zeilregatta 2016

Vrijdag 27 mei vond de 12e editie plaats van de Facility Open Zeilregatta. Dit jaar streden 14 teams tegen elkaar, afkomstig uit facility management, vastgoed en huisvesting.

Het was een prachtige zonnige dag met windkracht 3 tijdens de oefenwedstrijd en windkracht 4 tijdens de zeilrace, dat kon niet beter.
De koninklijke Nederlandsche Zeil- en Roeivereniging in Muiden was de uitvalsbasis en deed haar naam eer aan doordat Prinses Beatrix zelf ook aan boord stapte van haar zeiljacht de ‘Groene Draeck’  dat maakte het feest compleet.

De teams waren erg gewaagd aan elkaar en het ging er fanatiek aan toe. Met name bij de boei was het vaak dringen geblazen.
Uiteindelijk mogen we CBRE feliciteren met het behalen van de eerste prijs. Op de tweede plek is Yask geëindigd en de nieuwkomer, FGB Facility Group werd derde. The Support Factory viel met een 5e plaats net buiten de prijzen hoewel we als tweede over de finish gingen (punten aftrek vanwege onze snelle boot).

Op het terras met uitzicht op de haven werd deze prachtige dag afgesloten met een barbecue, een DJ die samen met een live saxofonist goede muziek ten gehore bracht en vooral heel veel gezelligheid.

Volgend jaar!

Wij bedanken organisator CFP en alle fanatieke deelnemers die de Facility Open wederom tot een succes hebben gemaakt. Wij kijken uit naar de 13e editie van de Facility Open op vrijdag 19 mei 2017 ….

Team_TSF_Facility_Open_2016a

 

Vond u dit bericht interessant, deel het dan op uw social media: FacebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
%d