NEN8021 Tool presentatie

Op 19 april 2016 waren de The Support Factory partners Jan Pieter Klep en Jos Teunissen uitgenodigd om tijdens de allereerste NEN8021 gebruikersgroep te presenteren.
Voorzitter van de NEN-commissie, Dr. R.H.J. (Ruud) van Wezel (in het dagelijks leven Senior Lecturer aan de Haagse Hogeschool bij de Faculty Management & Organisation) had onze Excel-gebaseerde tool gezien tijdens één van onze “3x Expertsessies” en wilde graag dat wij dat deelden met de gebruikers.

De tool maar ook onze motivatie waarom we een eigen tool hebben gemaakt voor onze klanten en aanbevelingen voor verbeteringen in de NEN8021 norm zelf, werden goed ontvangen.

Omdat we denken dat onze presentatie voor meer Huisvestingsmanagers en -professionals interessant is, delen we deze hierbij graag.

NEN8021 tool
(Klik op de afbeelding om de presentatie te bekijken/downloaden)

Indien u meeer wilt weten over de NEN8021, hoe wij deze kunnen inzetten voor een kwalitatieve beoordeling van bedrijfsvastgoed OF onze tool, stuur ons dan een email (info@thesupportfactory.nl), vul het contactformulier in of bel ons: 06-27063492 (Jan Pieter Klep); 06-53806530 (Jos Teunissen).
We horen graag van u !!

 

Vond u dit bericht interessant, deel het dan op uw social media: FacebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
%d