Categorie archieven: Blog

NEN8021 Tool presentatie

Op 19 april 2016 waren de The Support Factory partners Jan Pieter Klep en Jos Teunissen uitgenodigd om tijdens de allereerste NEN8021 gebruikersgroep te presenteren.
Voorzitter van de NEN-commissie, Dr. R.H.J. (Ruud) van Wezel (in het dagelijks leven Senior Lecturer aan de Haagse Hogeschool bij de Faculty Management & Organisation) had onze Excel-gebaseerde tool gezien tijdens één van onze “3x Expertsessies” en wilde graag dat wij dat deelden met de gebruikers.

Lees meer

Wegens succes wordt 3x Expertsessie herhaald

Wegens Succes herhalen we de 3x Expertsessie op donderdag 3 maart a.s.

Op 12 november 2015 hebben we samen met FGB Facilities en M2 Advocaten een erg succesvolle workshop gehad. Met aansluitend heel veel leuke reacties en nuttige discussies. Met name het bieden van drie op elkaar aansluitende presentaties die samen een logisch geheel vormen werd hoog gewaardeerd.
Zoals beloofd herhalen we daarom deze sessie voor nieuwe geïnteresseerden en voor de mensen die in november helaas verhinderd waren.

Lees meer

NIEUW: Online marktplaats voor laboratoria!

Lab

The Support Factory krijgt steeds vaker te maken met vragen over laboratoria. Was het tot voor kort gebruikelijk dat organisaties die een lab nodig hadden dit specifiek voor zichzelf lieten bouwen al dan niet in samenwerking met een Universiteit. Vandaag de dag zijn de behoeften veel gevarieerder en wordt er veel meer naar samenwerking of gedeeld gebruik gezocht. Hierdoor ontstaat een markt voor laboratoria.

Lees meer

Stappenplan Herhuisvesting

10 Stappen in een goed herhuisvestingsplan

Indien u overweegt om te verhuizen naar nieuwe kantoorruimte is het goed om ruim op tijd te beginnen met de voorbereidingen daarvan. Twee jaar voor het verlopen van uw huidige overeenkomst is heel reëel als start moment. In de huidige markt is het aanbod steeds gedifferentieerder. U dient daarom goed voorbereid op pad te gaan om het beste resultaat te bereiken. Hieronder lichten wij dit toe op basis van 10 stappen.

Lees meer